Första riktiga styrkeprovet

Nu jävlar. Nu händer det grejor kring FC Fruktstund.


Efter täta kontakter och hårda förhandlingar med IFK Bergas C-lags starke man, Stefan Gustafsson, har vi kommit fram till ett beslut om träningsmatch mellan FC Fruktstund och IFK Berga. Med andra ord har min pappa försiktigt frågat om vi kanske är intresserade av en träningsmatch i helgen eftersom de står utan en sådan och behöver matcher i benen. Det gör FC Fruktstund också!


Ingenting är dock bestämt. Om matchen faktiskt skulle bli av skulle det, utöver att vara sjukt jobbigt eftersom det handlar om en elvamanna-match och vi bara är 12 i laget om jag räknat rätt, vara en psykiskt och emotionellt svår match för nästan samtliga i FC Fruktstund.

Mikael som i hela sitt liv spelat för IFK Berga men som blev bänkad av den nya tränaren, för evigt placerad i det "blå" laget, det dåliga laget. Jag som av den nya tränaren sågs som ett stort hopp men som gick skadad en hel säsong, tackade nej till fotbollsgymnasiet och sedan hoppade av. Slutligen Adam som fick hela sin barndom förstörd av IFK Berga.


Vi har även Kalles, Antons, Oskars, Stefans, Daniels och Eriks historier från tiden i IFK Berga. Men de tar vi en annan gång. Nu fokuserar vi på matchen.

/  Jakob

Kommentarer
Postat av: kasper

ser fram emot en hård och rättvis match! hoppas det blir av..

mvh (känd i berga som) BKK
BenKnäckarKasper

2008-04-14 @ 21:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0