Vi kanske behöver dig din mobbade jävel



"- Idag, drygt fyra månader senare, kan jag inte hjälpa att undra över vart allt gick så fel."
 
Jag funderade på det här. Funderade på vad Fruktstund saknar och kom att tänka på att vi saknade en viss typ av spelare. Vi har Oskar som kan springa både förbi och över allt i hans väg och vi har Albin med skottet. Viktiga spelartyper som varje vinnande lag bör inneha.

I senaste matchen mot ett extremt sargat Helrörpojkarna kom spelare försent och uppvärmningen om den nu kan kallas sådan bestod mest av prat och stillastående spelare. Nu i efterhand förstår jag vad vi saknar, något som egentligen varit så uppenbart för oss alla. Fruktstund behöver en pådrivare, en ettrig liten jävel som inte riktigt skriker utan istället sprejar oss andra med projetiler av saliv. Ser ni det inte framför er? Någon som proklamerar för oss hur viktigt det är att "ha roligt" att det inte är "på allvar" men samtidigt sliter sitt hår för varje felpass, tänk er Carolina Klüftextacy. "Det är kul att spela fotboll killar, roligt, kul!" ska efterföljas av ett "Ni spelar för fan i Korpen killar, KORPEN! Halva motståndarlaget bär käpp och ni kan ändå inte peta in ett satans mål, det här är fan inte ROLIGT!"

Känner du att du har dessa egenskaper, kanske dina förfäder var slavägare eller har du faktiskt förstått att din fulhet försvinner med lite motion: Kontakta oss!


Kommentarer
Postat av: Klaesen

Kanske dags att kliva in i handlingen o driva på er era soff potatisar



mvh

R K

2008-09-02 @ 21:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0