Etta

image59

Kolla. Vem kunde tro på något sånt, när vi förlorade på straffar mot Särskolan Lyckan och blev förnedrade av Försåsen? Samtidigt som vi är överlyckliga över de båda rätt så övertygande vinsterna vi tagit finns det vissa orosmoment. Ett av dem är att vi varenda match vi spelat med domare fått någon utvisad. Ett annat är att i tre matcher har vi kapat någon i straffområdet så att våra motståndare fått straff (dock har Friberg varit grym och räddat en av de två han stått på - 50% i räddningsprocent, respekt).


Störst är dock rädslan för den första förlusten i tävlingssammanhang. Vi talar inte öppet om det, men alla har det inom sig, i bakhuvudet, att varje gång vi vinner kommer förlusten närmare. Torsdagens spontana träningsmatch mot laget som kallade sig Kalmar FF bättrade inte på vårt hopp om att aldrig behöva uppleva det. Och ingen vet hur vi som lag skulle ta det.


Dagens träning ställdes in på grund av storm, sjukdomar, andra förhinder och David Källéns festresa till Bryssel.


Kasper har flytt landet och åkt till Stockholm. Svar på frågorna kommer senare.

Update: Han är där med Sigge som ringde och berättade lite om hur bra de hade det.. De har gått i shorts hela dagen, ätit glass i en park och ska på Sommarkrysset ikväll. Om ni undrade.....

/ Jakob

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ped ass blir farliga!

2008-05-25 @ 18:11:25
Postat av: Anonym

word, sista matcyen dock!

2008-05-25 @ 18:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0